فروشگاه اینترنتی کنگر

فروشگاه اینترنتی کنگر

فروشگاه اینترنتی کنگر

فروشگاه اینترنتی کنگر

فروشگاه اینترنتی کنگر

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

 

 

استفاده از حرکات چشم و هوش مصنوعی برای تشخیص "ام‌اس"

استفاده از حرکات چشم و هوش مصنوعی برای تشخیص "ام‌اس"

یک شرکت فعال در حوزه "هوش مصنوعی"،دستگاهی ساخته که با استفاده از حرکات چشم و هوش مصنوعی، بیماری‌های عصبی را تشخیص می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، چند دهه است که پزشکان با استفاده از حرکات چشم سلامتی مغز را بررسی کرده‌اند زیرا الگوی حرکات چشم می‌تواند شرایطی مانند ضربه مغزی یا سکته را تعیین کند.

حال شرکت "سی‌لایت تکنولوژیز"( C. Light Technologies) تصمیم دارد به پزشکان کمک کند که با سرعت و دقت بیشری بیماری‌های عصبی را تشخیص دهند.

این شرکت یک فناوری ردیابی چشم توسعه داده که با استفاده از "یادگیری ماشین" به نظارت بیماری "ام‌اس" (MS) می‌پردازد.

نحوه کار این فناوری این‌گونه است که بیماران به مدت ۱۰ ثانیه چشمان خود را به سمت هدفی مشخص خیره می‌کنند. سپس سیستم ویدئویی را از این روند ضبط می‌کند و با استفاده از یادگیری ماشین اختلال عصبی بیمار را پیش‌بینی می کند.

در حالی که سایر فناوری‌های ردیابی چشمی به حرکات مردمک چشم تمرکز دارند، فناوری شرکت "سی‌لایت" شبکیه چشم را بررسی می‌کند و حرکاتی را شناسایی می‌کند که به اندازه یک صدم موی انسان کوچک هستند.

از نکات مثبت این دستگاه این است که بیماران نیازی ندارند چشم خود را باز نگه دارند و یا از قطره چشم استفاده کنند. این افراد حتی می‌توانند حین فرآیند اجرایی دستگاه پلک هم بزنند.

شرکت "سی‌لایت" امیدوار است که در آینده بیماری‌های آلزایمر، پارکینسون، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک و صدمات مغزی را هم تشخیص دهند.

تشخیص و ردیابی این بیماری‌ها نیازمند هزینه و زمان زیادی است و تاخیر در تشخیص آن‌ها می‌تواند چالش‌ها و مشکلات بیشتر را برای بیمار به همراه داشته باشد. ولی با استفاده از فناوری شرکت "سی‌لایت" پزشکان سریع‌تر این بیماری‌ها را تشخیص خواهند داد و درخور موقعیت، داروهای مورد نظر بیمار را تجویز خواهند کرد.

"زاخاری هلفت"(Zachary Helft) بنیانگذار شرکت "سی لایت" اظهار کرد، پشت چشم در واقع جلوی مغز  محسوب می‌شود.ما با کمک هوش مصنوعی و سیستم ردیابی چشم، یک اثر انگشت دیجیتالی از سلامت عصبی افراد را با دقت و حساسیتی بی سابقه ایجاد می‌کنیم.

انتهای پیام

 

 

  • قاسم قاسمی

قرنطینه یک بیمار مشکوک به کرونا در سنندج

دوشنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۰۶:۳۶ ق.ظ

 

 

قرنطینه یک بیمار مشکوک به کرونا در سنندج

مرکز قرنطینه بیماران مشکوک به ویروس جدید کرونا - بیمارستان شهدای یافت آباد

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تاکنون موردی از ویروس کرونا در استان مشاهده نشده است، گفت: این ویروس به علت واگیری بسیار سریع، از فرد مبتلا به دیگران انتقال داده می‌شود لذا از مردم درخواست داریم موارد بهداشتی را رعایت کنند.

ابراهیم قادری امروز (۲۰ بهمن ماه) در نشست خبری دستاوردهای دانشگاه در سال جاری، ویژه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در سالن دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، با اشاره به شناسایی یک نفر مشکوک به ویروس کرونا در سنندج، اظهار کرد: این فرد در اتاق ایزوله در بیمارستان توحید سنندج بستری شده و همچنین خانواده وی در قرنطینه هستند.

 وی افزود: این فرد دو روز گذشته با توجه به علائم و نشانه‌های بالینی شبیه به آنفولانزا در بیمارستان تحت درمان قرار گرفته و نمونه خون به تهران برای تشخیص فرستاده ‌شده است.

معاون امور بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تاکنون موردی از ویروس کرونا در استان مشاهده نشده است، بیان کرد: این ویروس به علت واگیری بسیار سریع، از فرد مبتلا به دیگران انتقال داده می‌شود لذا از مردم درخواست داریم موارد بهداشتی را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه اپیدمی ویروس کرونا قابل‌ کنترل است، ذکر کرد: حساسیت دانشگاه علوم پزشکی استان به این دلیل است که ریسک ابتلا به این ویروس بسیار بالا بوده لذا در تلاشیم ریسک آلوده شدن را تا حد زیادی کم کنیم چراکه شرایط ایران با چین بسیار متفاوت است.

قادری با اشاره به اینکه مردم کردستان نسبت به این بیماری بسیار حساس هستند، عنوان کرد: کرونا یک ویروس است که دیر یا زود به کشور خواهد رسید چرا که پتانسیل انتقال بالایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: ورود و خروج افراد در مرز باشماق باید با دقت بیشتری انجام ‌می شود و آموزش‌های لازم در این خصوصاً داده ‌شده است.

معاون امور بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: با توجه به گزارش‌های داده ‌شده این ویروس به کودکان منتقل نمی‌شود اما باید خانواده‌ها با حساسیت بیشتر موارد بهداشتی را برای کودکان رعایت کنند.

 

 

  • قاسم قاسمی