روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
طرز تهیه سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
آش برای افطار باید پرقوت باشد. آش مانتی با ترکیب حبوبات فوق العاده مقوی ضعف روزانه ی ایام روزه داری را می تواند جبران کند.
طرز تهیه مانتی و آش مانتی برای افطار را در این بخش خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه آش مانتی :
برنج یک پیمانه، معادل :♦: 200 گرم
بلغور گندم یک پیمانه :♦: معادل 200 گرم
سبزی آش :♦: 500 گرم
عدس پخته شده :♦: 300 گرم
آب گوشت یا مرغ :♦: یک لیتر
آب :♦: یک لیتر
زردچوبه :♦: یک قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده :♦: سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مانتی :
آرد :♦: 300 گرم
نمک :♦: یک دوم قاشق چای خوری
تخم مرغ :♦: سه عدد
روغن زیتون :♦: 3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده :♦: 200 گرم
ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) :♦: از هرکدام یک قاشق چایخوری
پیاز رنده شده :♦: یک عدد، متوسط
پیاز سرخ شده :♦: دو قاشق غذاخوری
روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
مواد لازم در این دستور برای تهیه آش به میزان 6 نفر می باشد
طرز تهیه آش مانتی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آش مانتی ابتدا باید
برنج و بلغور را از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود.
بلغور را اضافه میکنیم، چند جوش که خورد، می پزد. حالا سبزی ، آب گوشت و عدس را اضافه کرده،
زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می کنیم و داخل آش می ریزیم.
نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.
برای آماده کردن مانتی ، تخممرغ ، آرد ، نمک و روغن زیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود.
روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
آش مانتی یکی از آش های خوشمزه و شیکی میباشد که میتوان به عنوان پیش غذا در مهمانی های شیک سرو کرد.
خمیر را به قطر سه میلی متر پهن میکنیم و به شکل مربع های کوچک 3×3 می بریم.
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ، پیاز سرخ شده و ادویه جات را با هم مخلوط می کنیم و
به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته ، به شکل مثلث تا می زنیم و به شکل هلالی دور خودش می پیچیم.
مانتی های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است،
می ریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل آش میریزیم و
اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.
روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان
- ۹۷/۰۷/۰۷