روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان

طرز تهیه سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه آش مانتی , آش مانتی , مانتی

اگر شما هم نام آشپزی ما آموزش ببینید

روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان

آش برای افطار باید پرقوت باشد. آش مانتی با ترکیب حبوبات فوق العاده مقوی ضعف روزانه ی ایام روزه داری را می تواند جبران کند.

طرز تهیه مانتی و آش مانتی برای افطار را در این بخش خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه آش مانتی :

برنج  یک پیمانه، معادل :♦: 200 گرم

بلغور گندم  یک پیمانه :♦: معادل 200 گرم

 سبزی آش :♦: 500 گرم

 عدس پخته شده :♦: 300 گرم

 آب‌ گوشت یا مرغ :♦: یک لیتر

آب :♦:  یک لیتر

 زردچوبه :♦:  یک قاشق چای‌خوری

پیاز سرخ شده :♦:  سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مانتی :

آرد :♦: 300 گرم

نمک :♦: یک‌ دوم قاشق چای‌ خوری

تخم مرغ :♦: سه عدد

 روغن زیتون :♦: 3 قاشق غذاخوری

 گوشت چرخ‌ کرده :♦:  200 گرم

 ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) :♦:  از هرکدام یک قاشق چای‌خوری

 پیاز رنده شده :♦: یک عدد، متوسط

 پیاز سرخ شده   :♦: دو قاشق غذاخوری

روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان

مواد لازم در این دستور برای تهیه آش به میزان 6 نفر می باشد

طرز تهیه آش مانتی , آش مانتی , مانتی

طرز تهیه آش مانتی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه آش مانتی ابتدا باید

برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود.

بلغور را اضافه می‌کنیم، چند جوش که خورد، می‌ پزد. حالا سبزی ، آب گوشت و عدس را اضافه کرده،

زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌ کنیم و داخل آش می‌ ریزیم.

نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

 برای آماده کردن مانتی ، تخم‌مرغ ، آرد ، نمک و روغن‌ زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود.

روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان

آش مانتی یکی از آش های خوشمزه و شیکی میباشد که میتوان به عنوان پیش غذا در مهمانی های شیک سرو کرد.

طرز تهیه آش مانتی , آش مانتی , مانتی

خمیر را به قطر سه میلی‌ متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌ های کوچک 3×3 می‌ بریم.

گوشت چرخ‌ کرده و پیاز رنده شده ، پیاز سرخ شده و ادویه‌ جات را با هم مخلوط می‌ کنیم و

به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته ، به شکل مثلث تا می‌ زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌ پیچیم.

مانتی‌ های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است،

می‌ ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل آش می‌ریزیم و

اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.

روش پخت و طرز تهیه آش مانتی خیلی خوشمزه مخصوص افطار در ماه رمضان